У Кропивницькому рятувальники здобули Кубок переможців

Лютий 01, 2018 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

1 лютого у м. Кропивницькому відбулось засідання Президії Громадської організації «Кіровоградська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України». Управління ДСНС в області представив начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк.

Під час засідання було затверджено документи, що регламентують діяльність обласної організації ФСТ «Динамо» України на 2018 рік, та відбулось урочисте нагородження колективів фізичної культури за підсумками «Динаміади-2017».

Упродовж минулого року були проведені змагання з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада-2017» серед збірних команд силових структур Кіровоградської області.
Завдяки особистому прикладу щоденних тренувань та захопленню спортом головного рятувальника області, в лавах Управління на сьогодні є дуже сильні спортсмени-рятувальники, які беруть участь в усіх змаганнях «Динаміади». Віталій Миронюк тримає на особистому контролі питання розвитку фізичної культури та спорту серед особового складу і саме тому наші спортсмени демонструють найкращі результати, командну єдність, силу духу, витривалість та прагнення до перемоги.

Впродовж року паралельно із щоденним виконанням завдань за призначенням начальник Управління забезпечив можливість спортсменам якісно готуватись до змагань та за нагоди мотивував їх до боротьби за перемогу. Зокрема, найкраще наші спортсмени виступили змаганнях з гирьового спорту, армреслінгу, легкої атлетики, панкратіону, волейболу, самбо.
У результаті за підсумками «Динаміади-2017» рятувальники Управління ДСНС в області посіли перше місце серед збірних команд силових структур та здобули переможний Кубок чемпіонів. Слід зазначити, що наша команда виборола перемогу в «Динаміаді» вперше за останні 5 років.

У вітальному слові начальник Управління Віталій Миронюк висловив вдячність керівництву обласного ФСТ «Динамо» за те, що зазначені спортивні заходи з неолімпійських видів спорту відбулися на високому організаційному і спортивному рівні, що істотно сприяло популяризації фізичної культури і спорту серед силових структур області.

Ми щиро вітаємо наших колег з перемогою та бажаємо подальших звершень!

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool