У Кропивницькому рятувальники завітали до дітлахів (ФОТО)

Листопад 25, 2023 | Новини | Переглядів: 646 | Коментарі: 0

Кропивницькі рятувальники вчергове завітали до мобільної точки Спільно Дитячого фонду ООН UNICEF у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості.

Цей маленький осередок безпеки щоразу збирає найпалкіших шанувальників рятувальної справи.

Наймолодше покоління кропивничан разом з надзвичайниками знайомилися зі світом безпеки посередництвом ігор та розваг. Вивчення базових правил пожежної безпеки відбувалося у ході розв’язування загадок та ребусів, а ще у ході естафети, коли діти уявляли себе водіями пожежного автомобіля, що мчить на виклик. Вдало поєднуючи рухливі ігри з творчими вправами, фахівці Служби порятунку максимально тримали важливі питання безпеки у фокусі уваги маленьких учнів.

У Кропивницькому рятувальники завітали до дітлахів

У Кропивницькому рятувальники завітали до дітлахів

У Кропивницькому рятувальники завітали до дітлахів

У Кропивницькому рятувальники завітали до дітлахів

Що таке вогонь, друг він чи ворог, звідки береться та як його приборкати, - з усім цим розбиралися учасники Клубу безпеки на ігровому майданчику.

А ще пригадали порядок дій за сигналом повітряної тривоги та у разі знаходження підозрілих предметів, що можуть бути вибухонебезпечними.

Юні шукачі пригод із задоволенням долучалися до усіх запропонованих вправ. І у такій невимушеній формі їм легше давалося розуміння того, як треба діяти у небезпечній ситуації. А довести безпекові навички до автоматизму - то вже справа практики. Саме таким практичним відпрацюванням дій в екстремальних ситуаціях і займається щоразу команда любителів Клубу безпеки разом з рятувальниками.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool