У Кропивницькому рятувальники запросили ліцеїстів на «Годинку безпеки»

Червень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

5 червня у обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка відбувся навчально-виховний захід для учнів початкових класів ліцею «Сокіл» під назвою «Годинка безпеки»

 Працівниця прес-служби Управління ДСНС у Кіровоградській області разом із спеціалістами бібліотеки залучила кілька дієвих методів навчання, щоб якнайцікавіше та ефективно донести до дітей важливі правила, що можуть зберегти дитині життя.

Так, ліцеїсти розгадували загадки про усе, що стосується поняття «безпека життєдіяльності», дивились інформативні мультфільми про правила поведінки у різних ситуаціях, грались у дидактичні ігри. Рятувальниця також запропонувала вигадати небезпечні пригоди для іграшкового героя – Ведмедика – та разом знайти для героя вихід із халепи.

Традиційним презентом для дітей за те, що жваво брали участь та вчили правила безпеки, стали яскраві листівки застережного змісту.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool