У Кропивницькому рятувальники взяли участь у засіданні ради з питань молодіжної політики

Лютий 07, 2018 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

7 лютого у м. Кропивницькому відбулось засідання ради з питань молодіжної політики під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка. У засіданні взяли участь представники Управління ДСНС у Кіровоградській області, які є членами ради.

Відповідно до порядку денного під час засідання обговорювався проект програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2019-22 роки.

Крім того, рада ухвалила рішення про створення обласного молодіжного центру – установи, яка вже тривалий час з успіхом працює в Європі. Відповідний проект рішення буде поданий на розгляд сесії Кіровоградської обласної ради. Також на засіданні ради йшлось про підготовку до відзначення у січні 2019 року 80-ї річниці створення Кіровоградської області. У зв’язку з цим організатори до 7 березня 2018 року очікуватимуть пропозицій стосовно планування заходів відзначення ювілею.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool