У Кропивницькому рятувальники взяли участь у заходах по відзначенню Дня Гідності та Свободи

Листопад 21, 2018 | Новини | Переглядів: 651 | Коментарі: 0

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, який є символом прагнення народу до самовизначення як рівноправного серед інших народів світової арени, що було підтверджене двома знаковими подіями у новітній історії країни – Помаранчевою революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року. Свято запроваджене Указом Президента України від 13 листопада 2014 року.

Щоб вшанувати мужніх патріотів, які віддали своє життя, захищаючи свободу та демократичні цінності України, керівництво та особовий склад Управляння ДСНС в області долучились до обласних заходів з нагоди цього важливого для кожного свідомого громадянина свята.

Урочистості відкрились церемонією покладання квітів до меморіальної дошки нашому землякові, Віктору Чміленку, який одним із перших загинув на барикадах Революції Гідності.
На площі Героїв Майдану рятувальники та громадяни міста вшанували пам’ять героїв та поклали квіти до пам’ятного знаку зі світлинами Героїв Небесної Сотні.

Очевидці тих знаменних подій та побратими загиблих висловили загальну думку городян: «Герої – не вмирають!»

На кінець заходу була відправлена панахида за загиблими борцями за незалежність України.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool