У Кропивницькому рятувальники відзначили День міста

Вересень 19, 2020 | Новини | Переглядів: 813 | Коментарі: 0

Щороку восени рятувальники беруть активну участь у святкуваннях, присвячених Дню заснування нашого славного міста

Традиційно святкові дні збирають містян та гостей на різноманітні заходи, метою яких є представити Кропивницький – чим він славний та чим живуть його мешканці.

Служба порятунку Кіровоградщини щороку розгортали велике містечко безпеки життєдіяльності: фотозони, виставка пожежно-рятувальної техніки, численні локації професій, проводили показові виступи у форматі змагань «Найсильніший пожежний-рятувальник», акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Проте цього року, у 266-ту річницю рідного міста, вогнеборці Управління ДСНС в області підготували скорочений формат розваг для містян та гостей, що викликане необхідністю дотримання карантинних обмежень.

Так, вулицями міста пройшов ефектний марш пожежно-рятувальної техніки, що є на озброєнні кіровоградського гарнізону. Кропивничани могли на власні очі побачити, що наша служба – це міць, криця, що забезпечує пожежну та техногенну безпеку нашого міста.
Слід зазначити, що завжди великий інтерес у жителів та гостей міста викликає пожежно-рятувальна техніка та оснащення, яке щодня служить для приборкування вогню та ліквідації інших надзвичайних подій. Особливе захоплення викликала у малечі та школярів різного віку можливість побачити складні та величезні машини, які могли роздивлятись зблизька пожежну техніку, розпитувати у справжніх вогнеборців про їхню роботу та фотографуватись з ними.

Через вимоги щодо дотримання дистанції та санітарно-гігієнічних вимог, діти могли лише роздивлятись техніку, не скупчуючись біля неї. Проте, хоча й на відстані від техніки, біля фонового атрибута – великих літер ДСНС – могли сфотографуватись усі охочі.

 

Щороку восени рятувальники беруть активну участь у святкуваннях, присвячених Дню заснування нашого славного міста

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool