У Кропивницькому рятувальники відзначають День захисника України (ФОТО)

Жовтень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

13 жовтня в переддень потрійного свята у нашій державі – Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці в Управлінні ДСНС в області відбулись урочисті заходи.

Особовий склад Управління під час урочистого шикування поздоровив т.в.о. начальника Управління полковник служби цивільного захисту Максим Крутінь, який зокрема зазначив, що рятувальники щодня стоять на захисті життя людей, виконуючи свій професійний обов’язок.

Поряд з тим багато наших колег відстоюють територіальну цілісність України в зоні військових дій. Крім того, піротехніки Управління виконують роботи по розмінуванню на прифронтових територіях, у зонах надзвичайних ситуацій, пов’язаних із вибухами на складах боєприпасів. Українські рятувальники є надійними захисниками України і достойними нащадками безстрашних козаків. Максим Крутінь від імені усього керівного складу Управління побажав особовому складу здоров’я, витримки та мужності у ці складні часи, подякував за бездоганну службу та зачитав привітання Голови ДСНС Миколи Чечоткіна.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, ініціативність та енергійність, виявлені під час виконання поставлених завдань, та з нагоди відзначення Дня захисника України особовому складу Управління та підпорядкованих підрозділів було вручено відзнаки та грамоти Управління, Кіровоградської облдержадміністрації, обласної ради, Української Православної Церкви.

Прес-служба У ДСНС в області

13 жовтня в переддень потрійного свята у нашій державі – Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці в Управлінні ДСНС в області відбулись урочисті заходи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool