У Кропивницькому рятувальники стали найсильнішими у змаганнях з армреслінгу (ФОТО)

Вересень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

25 вересня у м. Кропивницький відбулись змагання з армреслінгу серед представників силових структур області, членів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

У змаганнях брали участь найміцніші «силовики» у складі п’яти команд. Пожежно-рятувальну службу області представляли Бігун Олег, Поперечний Олександр, Лещенко Ігор, Пустовіт Анатолій, Наводничий Владислав, Нетис Владислав.

Боротьба розгорнулась дуже напружена, суперники у рятувальників відмінно підготовлені та сильні. У підсумку в загальному заліку перемогу вибороли наші спортсмени! Друге місце у представників Управління патрульної поліції Кіровоградської області, третє місце посіли працівники ГУ НП в Кіровоградській області.

Як зазначив тренер команди рятувальників, Олег Твердоступ, наша команда дуже сильно прогресує, адже минулого року серед «силовиків» рятувальники стали четвертими з армреслінгу, а цього року ми переможці. І це незважаючи на те, що у членів збірної Управління ДСНС в області мало досвіду змагань у цьому виді спорту – більшість рятувальників займаються різними видами боротьби, важкою атлетикою, пожежно-прикладним спортом, гирьовим спортом, футболом.

У Кропивницькому рятувальники стали найсильнішими у змаганнях з армреслінгу

У Кропивницькому рятувальники стали найсильнішими у змаганнях з армреслінгу

У Кропивницькому рятувальники стали найсильнішими у змаганнях з армреслінгу

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool