У Кропивницькому рятувальники провели відеоселекторну нараду

Грудень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Враховуючи гостру необхідність здійснення оперативного та безумовно принципового інспектування визначеної Урядом України категорії закладів, що підлягають перевіркам, з метою проведення об’єктивного аналізу стану їх протипожежного захисту, начальник Управління ДСНС в області запровадив щоденні кущові наради з керівниками та інспекторським складом підпорядкованих підрозділів.

18 грудня проміжні підсумки щодо проведених перевірок озвучили начальники Новгодківського, Новомиргородського, Добровеличківського, Долинського та Петрівського районів.

Зокрема, керівники підрозділів доповіли про кількість вже здійснених перевірок; проблемні питання, що виникали під час інспектувань; факти недопуску інспекторів до об’єктів та вжиті заходи щодо вирішення проблеми. Окремо Віталій Миронюк наголосив на особистій відповідальності як інспектора, що здійснює перевірки, так і начальника підрозділу, за ретельну, якісну та об’єктивну інформацію, що надається за результатами інспектувань. «Ми усі з вами робимо спільну справу, тому повинні бути впевнені, що виконали покладені державою та суспільством завдання на 100% відповідально та чесно» – підсумував нараду керівник Кіровоградського гарнізону.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool