У Кропивницькому рятувальники привітали працівників медичної служби (ФОТО)

Червень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

18 червня, напередодні Дня медичного працівника України, керівництво Головного управління ДСНС в області привітало фахівців медико-санітарної частини АРЗ СП ГУ ДСНС в області з професійним святом.

Звертаючись до медичних працівників, начальник Головного управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк висловив думку, з якою погодиться кожен: професія медика є однією із найважливіших та найвідповідальніших у світі. Вона вимагає постійного самовдосконалення, великої витримки, віддачі та милосердя. З початком пандемії у світі ми зайвий раз переконуємось у героїзмі лікарів та медичного персоналу, які щоденно рятують людство від страшної хвороби.

Тому на адресу медиків сьогодні звучать щирі слова подяки за нелегку працю і побажання, щоб їхній професіоналізм був гідно оцінений громадянами та державою.

Фахівці МСЧ ГУ ДСНС в області отримали грамоти на знак поваги до щоденної роботи по лікуванню та забезпеченню охорони здоров’я особового складу Служби порятунку Кіровоградщини.

рятувальники привітали працівників медичної служби (ФОТО)

рятувальники привітали працівників медичної служби (ФОТО)

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool