У Кропивницькому рятувальники привітали колег-жінок з Міжнародним жіночим днем

Березень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 1927 | Коментарі: 0

7 березня напередодні свята Весни та Краси чоловіки Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів урочисто й щиро привітали колег-жінок з прийдешнім Міжнародним жіночим днем.

Кожна представниця прекрасної статі сьогодні почула теплі слова від чоловіків та отримала квіти. Без жінок складно уявити Службу порятунку Кіровоградщини.

Попри те, що робота в лавах ДСНС вимагає дисциплінованості, відповідальності та рішучості, наші рятувальниці залишаються жіночними, елегантними та невимовно чарівними.

Від імені усього чоловічого колективу представниць прекрасної статі привітав начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. За бездоганну службу співробітниці Управління були відзначені грамотами, крім того в урочистій обстановці жінки-офіцерки отримали чергові спеціальні звання. Під час святкових заходів Віталій Миронюк подякував усім жінкам за відмінну службу та щиро побажав миру в душі та країні, щастя, радості та добробуту в домівках, а також здійснення усіх мрій та задумів.

Кропивницький, рятувальники, колег-жінок, Міжнародним жіночим днем

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool