У Кропивницькому рятувальники поспілкувались з учнями школи на теми безпеки

Квітень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

У рамках тижня безпеки життєдіяльності працівники Управління ДСНС в області провели для учнів та працівників загальноосвітньої школи № 12 м. Кропивницький навчальний семінар та акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». 

У актовій залі школи зібрались учні середніх та старших класів, їх педагоги. Рятувальники пояснили, чому важливо дбати про власну безпеку, розповіли, наскільки трагічними бувають наслідки незнання правил безпеки або їх порушення.

Кожного року на пожежах, на воді, на кризі, від вибухів боєприпасів гинуть і травмуються діти. Це непоправна втрата для батьків та рідних. Однак багатьом нещасним випадкам можна запобігти, якщо знати, що їх спричиняє, або як діяти, якщо став свідком чи опинився в осередку надзвичайної події. «Учні середнього і старшого шкільного віку, та й нерідко школярі молодших класів, - наголошують рятувальники, - в змозі самостійно та дуже уміло й розумно протистояти небезпеці. Є навіть чимало прикладів героїчних вчинків, коли діти приходили на допомогу іншим, діючи рішуче, рятували життя». Після дружнього спілкування рятувальники ознайомили колектив школи з можливостями пожежного автомобіля, продемонстрували, як подається вода під час гасіння пожежі, розповіли про свою роботу. На завершення зустрічі учні позмагались у різних конкурсах, організованих гостями зі Служби порятунку.

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool