У Кропивницькому рятувальники підвили підсумки своєї діяльності

Липень 20, 2022 | Новини | Переглядів: 1976 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 липня, відбулась нарада з керівним складом підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС у Кіровоградській області щодо проміжного підведення підсумків оперативно-службової діяльності гарнізону в умовах воєнного стану та визначення основних завдань на найближчий період.

Відкриваючи нараду, начальник Головного управління Віталій Миронюк подякував особовому складу за виняткову зібраність і професіоналізм під час виконання завдань за призначенням на території області та підсилення територіальних підрозділів ДСНС України у ліквідації наслідків ворожих обстрілів.

Віталій Миронюк підбив підсумки проміжного періоду та зазначив, що зараз триває робота щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року та створення безпечних умов перебування в них учасників навчального процесу. Служба порятунку має тримати під контролем процес усунення усіх комісійно виявлених недоліків в захисних спорудах, призначених для укриття дітей та педагогів.
Крім того, актуальної є проблема загибелі людей на водних об’єктах, тому посилення превентивної роботи наразі є вкрай необхідним. Також Віталій Миронюк наголосив на необхідності зосередитись на збереженні нового врожаю від пожеж та забезпечення пожежної безпеки в місцях збору і збереження сільгосппродукції.

Керівник Служби порятунку Кіровоградщини визначив головні завдання гарнізону на найближчу перспективу.
По-перше, зосередження максимуму зусиль на забезпеченні найвищого рівня готовності пожежно-рятувальних підрозділів до виконання завдань за призначенням в умовах війни з врахуванням залучення сил та засобів для надання допомоги територіальним підрозділам ДСНС України в ліквідації наслідків ворожих обстрілів.

По-друге, надання всебічної допомоги аграріям у збереженні кожної зернини нового врожаю від пожеж.
По-третє, завершити перевірки укриттів навчальних закладів та спільно з освітянами і органами місцевої влади забезпечити належний стан готовності закладів освіти до нового навчального року в умовах війни.

Також перший заступник начальника Головного управління та заступники за напрямками службової діяльності підняли питання щодо посилення співпраці з органами місцевої влади у напрямку виділення субвенції на потреби пожежно-рятувальних підрозділів у громадах, а також було проаналізовано стан оперативно-службової діяльності гарнізону і визначено вектори її удосконалення. Крім того, увагу присутніх було акцентовано на необхідності подальшої цілеспрямованої роботи щодо категоричного недопущення будь-яких проявів корупційних діянь серед особового складу ГУ ДСНС в області.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool