У Кропивницькому рятувальники отримали нові аварійно-рятувальні автомобілі (ФОТО)

Листопад 06, 2020 | Новини | Переглядів: 717 | Коментарі: 0

Кіровоградський гарнізон отримав три САРМ-Л і сьогодні, 6 листопада, в урочистому форматі відбулась передача техніки трьом підрозділам: АРЗСП У ДСНС в області, 23 ДПРЧ м. Мала Виска та 24 ДПРЧ м. Бобринець.

Начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, передаючи представникам трьох підрозділів номерні знаки та ключі від нових автомобілів, зазначив: «Завдяки потужній підтримці держави, підрозділи ДСНС України змогли посилити рівень готовності до реагування на НС та зміцнити матеріально-технічну базу.

Нові сучасні автомобілі САРМ (легкого і середнього типу) уже є на озброєнні нашого гарнізону, саме вони дозволяють забезпечувати швидке та ефективне реагування на ДТП, адже САРМи оснащені усім необхідним обладнанням для ліквідації наслідків ДТП та допомоги постраждалим».

Спеціальні аварійно-рятувальні машини легкого типу обладнані складним гідравлічним та пневматичним інструментом для проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Особовий склад підрозділів У ДСНС в області, що мають на озброєнні автомобілі САРМ-Л та САРМ-С, пройшов спеціальне навчання з безпечного використання гідравлічного та пневматичного аварійно-рятувального обладнання, що встановлене в аварійно-рятувальних автомобілях.

Крім того, користуючись урочистим моментом, начальник Управління Віталій Миронюк вручив двом офіцерам У ДСНС у області відомчі відзнаки: заступнику начальника У ДСНС в області полковнику служби цивільного захисту Вадиму Янішевському – нагрудний знак МВС України «За відзнаку в службі» та начальнику служби безпеки дорожнього руху У ДСНС в області підполковнику служби цивільного захисту Василю Чорноморцю – медаль ДСНС України «15 років сумлінної служби».

У Кропивницькому рятувальники отримали нові аварійно-рятувальні автомобілі

У Кропивницькому рятувальники отримали нові аварійно-рятувальні автомобілі

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool