У Кропивницькому рятувальники долучилися до Дня довкілля (фоторепортаж)

Квітень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 1608 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів щороку беруть активну участь у Всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля».

Зокрема – висаджують дерева та садові рослини, оновлюють газони, здійснюють дрібний ремонт і фарбування, а також наводять лад у службових приміщеннях і прилеглій території.

20 квітня начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк разом із своїми заступниками організували та провели заходи з озеленення території 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини у м. Кропивницький. Були висаджені 80 вічнозелених молодих древ: колоновидні та шароподібні туї, які стали окрасою подвір’я пожежно-рятувальної частини.

Також особовий склад апарату Управління та пожежно-рятувальних підрозділів області доклали максимум зусиль, щоб навести ідеальний порядок у будівлях, підпорядкованих Управлінню ДСНС в області та на прилеглих територіях: були впорядковані робочі місця, здійснено озеленення подвір’їв тощо.

Тож кожен рятувальник та працівник Служби порятунку зробив свій посильний внесок у загальнодержавну акцію, яка робить кращим наш спільний дім – Україну.

Кропивницький, рятувальники, Дня довкілля, фоторепортаж, За чисте довкілля,

Кропивницький, рятувальники, Дня довкілля, фоторепортаж, За чисте довкілля,

Кропивницький, рятувальники, Дня довкілля, фоторепортаж, За чисте довкілля,

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool