У Кропивницькому рятувальники долучились до заходів з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Червень 01, 2022 | Новини | Переглядів: 1608 | Коментарі: 0

Традиційне свято для малечі у Міжнародний день захисту дітей цього року – з гірким присмаком війни.

У Кропивницькому рятувальники долучились до заходів з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

У Кропивницькому рятувальники долучились до заходів з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Масштабних святкувань у Кропивницькому, звісно, не влаштовували, але для дітей, які вимушено покинули свій дім через військову агресію росіян, та місцевих юних жителів громада міста вирішила організувати веселий та безпечний острівець дитинства.

На майданчику Донецького університету внутрішніх справ, за ініціативи ГУ Нацполіції Кіровоградської області, рятувальники, поліцейські, громадські організації, дитячо-юнацькі творчі центри розмістили пізнавальні локації, де кожен міг знайти цікаве заняття, гру, змагання. Звісно, є тут облаштоване укриття на випадок оголошення сигналу тривоги.

Отже, чим розважили дітей рятувальники? Фотозони з тантамаресками, локації «пожежний-рятувальник», «піротехнік», «психолог» та незмінно популярна локація «кінолог», де дітей радо зустрічали чотирилапі рятувальники – молода й завзята Джея та досвідчений Аякс, обидва – породи німецька вівчарка. Малеча та й школярі із задоволенням спілкувались із фахівцями Служби порятунку, приміряли одяг рятувальника та «керували» пожежно-рятувальним автомобілем! А мультик про легендарного чотирилапого сапера Патрона, який демонстрували на великому екрані, був чудовим каталізатором святкового настрою.

Організаторам і натхненникам цього острівця безпеки та дитинства вдалось досягти головної мети – побачити посмішки дітей! Юні гості свята справді раділи можливості бути безтурботними «чомучками» та весело бавитись. Твердо віримо, що незабаром наша дітвора сповна поверне собі своє безпечне дитинство! Разом – до ПЕРЕМОГИ!


ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool