У Кропивницькому рятувальники 5 разів виїздили для прибирання повалених дерев

Липень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1064 | Коментарі: 0

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький 5 разів надавали допомогу по розпилюванню та прибиранню повалених дерев та розчахнутих гілок.

Так, о 12:38 впала гілка на балкон однієї з квартир на 2-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Чорновола, о 13:00 схожий випадок стався на вул. Вокзальній, де гілка потрапила на балкон 5-го поверху дев’ятиповерхівки.

О 21:39 надійшло повідомлення про те, що на розі вулиць Покровська та Кропивницька впало дерево на проїжджу частину. О 00:45 дерево впало між житловими будинками на вул. Куроп’ятникова в м. Кропивницькому. Одна подібна подія о 21:48 сталась у Кіровоградському районі на шляху до с. Клинці, де повалене дерево потрапило на проїжджу частину та перешкоджало руху транспорту.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool