У Кропивницькому роз’яснюють, як уберегти дітей від участі в смертельних квестах

Березень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

У загальноосвітній школі І ступеня «Мрія», що у Кропивницькому, правоохоронці місцевого відділу поліції проводять тематично-профілактичні заходи для батьків, спрямовані на виявлення та попередження суїцидальних намірів серед дітей і підлітків.

Зокрема, 27 березня відбулася зустріч, під час якої поліцейські провели роз’яснювальну роботу з дорослими щодо недопущення участі неповнолітніх у небезпечних іграх у соцмережах та до яких наслідків це може призвести.

Працівники поліції розповіли про Інтернет-пастки та дали поради, як зрозуміти, що дитина стала учасником смертельної гри. У першу чергу, необхідно звернути увагу на наступне:
- наявність на сторінках підлітка у соцмережі малюнків чи відео із зображенням китів;
- підозрілу поведінку дитини, замкнутість, небажання спілкуватися з батьками чи однолітками;
- самовільне залишення домівки.

Якщо ви помітили хоча б одну з подібних деталей, негайно поговоріть із дитиною, поясніть небезпеку участі у таких групах, а також зверніться до фахівця, який зможе надати неповнолітньому психологічну допомогу.
Найважливіше – вчасно виявити, що з вашою дитиною щось негаразд і з’ясувати, у чому причина дивної поведінки, аби не допустити трагедії.

Поліцейські закликали батьків приділяти більше уваги власним синам і дочкам, щоб вони не витрачали весь вільний час на соцмережі, де можуть стати учасником подібних груп.

За матеріалами відділу управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool