У Кропивницькому розслідують випадок харчового отруєння серед учнів школи

Лютий 01, 2021 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

Протягом 28-29 січня 12 учнів ЗНЗ №8 звернулися за медичною допомогою з симптомами гострої кишкової інфекції, із них 2 були госпіталізовані з діагнозом діарея невстановленої етіології, інші лікуються амбулаторно з діагнозами харчова токсикоінфекція (4), гастроентероколіт (3), не встановлено діагноз інфекційного захворювання (3).

За результатами санітарно-епідеміологічного обстеження та інспектування харчоблоку закладу, де харчувалися постраждалі, фахівці встановили порушення вимог чинного законодавства. Наразі тривають лабораторні дослідження зразків харчових продуктів, змивів з обладнання харчоблоку, питної води, готових страв, відібраних на харчоблоці.

З 29 січня роботу харчоблоку було призупинено, харчування учнів не здійснюється, в закладі проведена заключна дезінфекція. Водночас учні 1-4 класів тимчасово переведені на дистанційну форму навчання.

Епідрозслідування триває.

Детальніше 
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool