У Кропивницькому розповіли про нову структуру мережі лікувальних закладів області

Червень 28, 2023 | Новини | Переглядів: 1425 | Коментарі: 0

Директор департаменту охорони здоров'я ОВА Олег Рибальченко під час брифінгу детально розповів про структуру спроможної мережі лікувальних закладів у Кіровоградській області.

Які заклади туди увійдуть та що зміниться для жителів Кіровоградщини дивіться у відео.

Нагадаємо, 28 лютого 2023 року КМУ затвердив постанову «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я», згідно якої скасовується попередній порядок створення госпітальних округів, що діяв із 2019 року, і визначає новий порядок функціонування госпітальних округів і госпітальних кластерів та встановлюється їх межі. Відтак Постанова № 174 дає старт інфраструктурному етапу медичної реформи, метою якого є забезпечити територіальну доступність до якісної медичної та реабілітаційної допомоги.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool