У Кропивницькому розпочався тритижневий марафон зимових шоу-програм

Грудень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

Сьогодні Кіровоградський академічний обласний театр ляльок розпочав тритижневий марафон зимових шоу-програм з прем’єрною виставою «Чарівні дарунки феї Веселунки» Н.Педько та веселими іграми з казковими персонажами і Дідом Морозом.

Створювали лялькарі свій новий спектакль, задіявши улюблених мультяшних персонажів, яких бажали бачити маленькі глядачі. 

Головною ідеєю музично-фантастичної казки є віковічна боротьба двох протилежностей – добра і зла, яких у виставі представляють фея Веселунка і маг-чорнокнижник Розбрат.

За сюжетом, мешканці лялькової країни, потрапивши під злі чари, забули про мир і спокій. Щоденні чвари і бійки зовсім виснажили їх і змусили звернутися за порятунком до мудрої феї. Веселунка одразу ж береться до роботи. Але без участі сміливих помічників їй важко протистояти злому чаклуну, бо той заважає і шкодить на кожному кроці. Та хоробрі казкові рятівники, подолавши усі перешкоди, разом з глядачами повертають мир і радість у лялькову країну.

Триває вистава близько 50 хвилин, а потім її герої влаштовують для себе і маленьких помічників веселі забави біля ялинки.

На прощання Дід Мороз і Веселунка частують юних театралів солодощами і фотографуються на згадку.

Хто бажає весело провести своє дозвілля і отримати масу позитивних емоцій, завітайте до театру. Святковий настрій митці гарантують.

виставою «Чарівні дарунки феї Веселунки» Н.Педько

  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool