У Кропивницькому розпочався тритижневий марафон зимових шоу-програм

Грудень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Сьогодні Кіровоградський академічний обласний театр ляльок розпочав тритижневий марафон зимових шоу-програм з прем’єрною виставою «Чарівні дарунки феї Веселунки» Н.Педько та веселими іграми з казковими персонажами і Дідом Морозом.

Створювали лялькарі свій новий спектакль, задіявши улюблених мультяшних персонажів, яких бажали бачити маленькі глядачі. 

Головною ідеєю музично-фантастичної казки є віковічна боротьба двох протилежностей – добра і зла, яких у виставі представляють фея Веселунка і маг-чорнокнижник Розбрат.

За сюжетом, мешканці лялькової країни, потрапивши під злі чари, забули про мир і спокій. Щоденні чвари і бійки зовсім виснажили їх і змусили звернутися за порятунком до мудрої феї. Веселунка одразу ж береться до роботи. Але без участі сміливих помічників їй важко протистояти злому чаклуну, бо той заважає і шкодить на кожному кроці. Та хоробрі казкові рятівники, подолавши усі перешкоди, разом з глядачами повертають мир і радість у лялькову країну.

Триває вистава близько 50 хвилин, а потім її герої влаштовують для себе і маленьких помічників веселі забави біля ялинки.

На прощання Дід Мороз і Веселунка частують юних театралів солодощами і фотографуються на згадку.

Хто бажає весело провести своє дозвілля і отримати масу позитивних емоцій, завітайте до театру. Святковий настрій митці гарантують.

виставою «Чарівні дарунки феї Веселунки» Н.Педько

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool