У Кропивницькому розпочався обласний етап змагань кращих ланок газодимозахисної служби

Жовтень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

18 жовтня у м. Кропивницькому розпочались обласні змагання кращих ланок газодимозахисної служби пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС України області, які триватимуть три дні. На обласний етап згідно з графіком прибуватимуть переможці у міських та районних підрозділах.

Змаганням передували постійні тренування рятувальників щодо вдосконалення професійної майстерності, що є неодмінною умовою підтримання високої бойової готовності до виконання завдань за призначенням під час ліквідації надзвичайних подій чи ситуацій.

Такі випробування для рятувальників покликані не лише виявити кращих серед бійців пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини, а й сприяють зацікавленості рятувальників у постійному вдосконаленні професійної майстерності та підвищенню авторитету служби.

Сьогодні до Кропивницького прибули 8 ланок – переможців гарнізонних змагань ланок ГДЗС, які згідно із програмою змагань пройшли три етапи випробувань. Першим випробуванням була перевірка знань рятувальників з організації газодимозахисної служби, статуту дій у надзвичайних ситуаціях, правил безпеки праці тощо. Другий етап – проходження модульного лабіринту теплокамери. Тут в умовах, максимально наближених до реальних, – лабіринт димокамери був заповнений густим димом – рятувальники мали змогу випробувати свої професійні здібності щодо роботи в непридатному для дихання середовищі, пошуку та евакуації умовних потерпілих із небезпечної зони. На третьому етапі змагань газодимозахисники також здійснювали на швидкість бойове розгортання з подачею ствола «Б».

По завершенню обласних змагань будуть визначені найкращі ланки ГДЗС, проте перший день випробувань дає підстави стверджувати, що газодимозахисники У ДСНС в області мають високий рівень професійної підготовки та здатні щодня виконувати завдання з ліквідації надзвичайних подій у складних умовах.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool