У Кропивницькому розпочав роботу муніципальний інвестфорум «TIME to INVEST»

Листопад 28, 2017 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Ми дбаємо про створення сприятливих умов для розвитку бізнесу в нашій області та поліпшення інвестиційної привабливості нашого регіону, - на цьому наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко під час відкриття муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST» в Кропивницькому.

Серед його учасників – керівництво міської ради Кропивницького, відомі представники бізнес-середовища міста, області та інших регіонів України.

Звертаючись до учасників інвестфоруму, Сергій Коваленко підкреслив вагоме значення співпраці влади і бізнесу. "Яскравим свідченням цього є підсумки нашої спільної діяльності у цьому році. Надходження до бюджетів усіх рівнів в області за січень-жовтень 2017 року склали майже 7,6 млрд. грн., що на 31,8% більше ніж у відповідному періоді минулого року", – відзначив посадовець. "Це результат успішної роботи підприємств реального сектору економіки, транспорту, будівництва, результатом бюджетної децентралізації та підвищення доходів наших громадян".

За його словами, за січень-вересень поточного року в області загалом освоєно 4,5 млрд.грн. капітальних інвестицій (на 16 % більше ніж у відповідному періоді 2016 року), значну частину яких освоєно підприємствами реального сектору економіки, що створює умови для підвищення конкурентоспроможності нашого регіону.

Сергій Коваленко підкреслив, що обласна влада підтримує ініціативи бізнесу. Одним із прикладів співпраці він назвав проведення Міжнародної агропромислової виставки "АгроЕкспо", яка із кожним роком набирає більшої популярності, як в Україні, так і за її межами.
"Ми працюємо над популяризацією потенціалу нашого регіону у світі", - наголосив посадовець. Інвестиційний потенціал області презентовано під час Міжнародного форуму "Центральноукраїнський інвестиційний день", а також в рамках візиту делегації із Гвінеї та Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Романа Ващука.

Окремо Сергій Коваленко акцентував увагу на кроках влади в напрямку поліпшення стану дорожньої та соціальної інфраструктури, як важливого фактору інвестиційної привабливості.

"Ми працюємо над тим, щоб влада і бізнес були партнерами, щоб спільними зусиллями розвивати наш регіон та підвищувати добробут громадян", - підкреслив Сергій Коваленко. Він зазначив, що на Кіровоградщині продовжується реформа у сфері надання адміністративних послуг. Органи реєстрації створено у 30 сільських і селищних радах, де можна на місці провести реєстрацію бізнесу та речових прав на нерухоме майно. І ця робота продовжується.

Після урочистого відкриття Форуму його учасники продовжили спілкування в рамках дискусійної та практичної платформи на тему "Роль підприємництва у розвитку територій" та "Інструменти фінансової та технічної підтримки малого та середнього бізнесу".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool