У Кропивницькому розпочалося будівництво дев'ятиповерхового будинку на 54 квартири

Вересень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1948 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 вересня, міський голова Андрій Райкович, заступник міського голови Олександр Грабенко та начальник управління капітального будівництва Віктор Ксеніч взяли участь у закладенні фундаменту майбутньої житлової багатоповерхівки по вулиці Жадова.

У Кропивницькому після реконструкції і певних відновлювальних робіт розпочалося будівництво однопід’їздного дев'ятиповерхового будинку на 54 квартири. Будівельні роботи виконує організація “Камелот-3000”, спеціалісти якої сьогодні заклали фундамент майбутнього житла.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Андрій Райкович разом зі своїм заступником Олександром Грабенком зробили і свій внесок у будівництво — заклали під фундамент кілька монет, що за повір'ям, принесе майбутнім мешканцям щастя і добробут в оселю.
За словами начальника управління капітального будівництва Віктора Ксеніча вже до кінця 2016 року планується звести кілька поверхів будинку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool