У Кропивницькому розпочалися «Нейгаузівські музичні зустрічі»

Квітень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1191 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровоградському музичному училищі відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Нейгаузівські музичні зустрічі».

У цьогорічному ХVІІ Всеукраїнському конкурсі «Нейгаузівські музичні зустрічі» візьмуть участь близько 60 піаністів із міста Києва, з Донецької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Луганської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської областей, а також з Німеччини.

У вітальному слові до учасників музичного фестивалю, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко побажав їм творчого натхнення, вдалих виступів і нових перемог.

Під час конкурсу, що проходитиме з 11 по 14 квітня, відбудеться презентація відеопроекту «Мій Нейгауз» та концерт за участі заслуженого артиста України Юрія Кота і лауреата міжнародних конкурсів Ірини Алексійчук.
На завершення відбудеться концерт і нагородження лауреатів Всеукраїнського конкурсу молодих піаністів.

Нагадаємо, конкурс був започаткований у 1988 році – до столітнього ювілею нашого земляка, великого піаніста і педагога Генріха Нейгауза. «Нейгаузівські музичні зустрічі» – це не лише вшанування пам’яті про видатного піаніста Генріха Нейгауза, це – збереження найкращих традицій виконавської культури та педагогічного досвіду, а для талановитої молоді – важливий крок на шляху до здійснення мрій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool