У Кропивницькому розпочалася програма літнього відпочинку дітей (ФОТО)

Червень 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1696 | Коментарі: 0

В Чижевського триває програма літнього відпочинку дітей «Будь на часі з бібліотекою»

У Кропивницькому розпочалася програма літнього відпочинку дітей

У Кропивницькому розпочалася програма літнього відпочинку дітей

У Кропивницькому розпочалася програма літнього відпочинку дітей

У Кропивницькому розпочалася програма літнього відпочинку дітей


От ви знаєте, що у бабусі були не два, а три веселих гусі? Один сірий, другий білий, третій в капелюсі! Не чули? А хлопчики та дівчатка з центру психології та розвитку Umbrella, які завітали у вівторок до ОУНБ імені Дмитра Чижевського знають! Як і героїв казок, пташок, тварин, риб та багато іншого. Все це вони продемонстрували, граючи в «У небі, на землі, у воді», «Живий кросворд», «Вгадай героя» тощо.

Поки у читальній залі тривали інтелектуально-рухливі ігри, у відділі з питань медицини та охорони здоров’я школярики з Кропивницького колегіуму вивчали власні відбитки пальців і дізнавалися, що ще є в кожному з нас неповторного.

В Інтернет-центрі хлопці, що переїхали до нашого міста, разом з татом в цей час майстрували робота-змію. В холі малеча створювала неймовірно гарні сонечка, різнокольорових веселих звіряток, 3D-сувеніри. У відділі документів іноземними мовами працював театр Kamishibai й усі бажаючі вчилися виготовляти підставки під смартфони.

У відділі мистецтв в рамках Міжнародного кінофестивалю для дітей і підлітків «Чілдрен Кінофест» демонструвалося пригодницьке фентезі «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», а на прибудинковому майданчику діти виготовляли собі квіткові браслети та грали в інтелектуальну гру «Вгадай рослину & тварину»: рослину визначали за її листочками, тварину – по її слідах.

Запрошуємо дорослих та дітей на книгозбірні! Щовівторка та щосуботи в конференц-залі проходять заняття з нейрографіки. Протягом тижня в Інтернет-центрі працює робоклуб, а прихильники новітніх технологій можуть помалювати 3D-ручками.

Щопонеділка та щосереди у відділі мистецтв відомі кропивницькі мисткині проводять різноманітні майстер-класи. Щоп’ятниці можна привести самих маленьких на майстер-клас з паперопластики «Веселі звірята». В цілому в бібліотеці можна взяти участь у більше десятка майстер-класів! Непосиди в холі можуть погратися у настільний футбол чи пострибати у 3D-кінекті.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool