У Кропивницькому розпочалася гонитва за шаленими знижками

Грудень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 1396 | Коментарі: 0

До святкування Нового року залишилося дві доби. Мешканці Кропивницького вже активно почали скуповувати продукти до новорічного столу.

Багато супермаркетів у нашому місті пропонують новорічні акції та знижки. Вони заманюють покупців великими відсотками знижок. Мешканці міста намагаються заощадити та купить побільше смаколиків по зниженим цінам.

Так «Ятрань» пропонує з 28 – 31 грудня на багато товарів знижки до 35 відсотків. В «АТБ» з 26 грудня по 1 січня різноманітні відсотки знижок на різні найменування продуктів. Є знижки 10 відсотків, а є і 53 відсотки.

«Купила на свята у магазині «Ятрань» 400 грамів «Горіх м'ясний». Зараз по акції його можна придбати за 134 грн. 39 коп. за кіло, а так без акції він коштує майже 207 гривень за кілограм. Побільше було б таких знижок та акцій», - поділилася своїми враженнями студентка Олена.

«Я задоволений знижкою на горілчані вироби. П'ю на свята і хочеться випити чогось якісного та смачного. Гарний алкогольний напій коштує хороші гроші, тому купую по акції», - каже кропивничанин Сергій.

Пенсіонери раді таким знижкам, бо на українську пенсію небагато купиш дорогих продуктів.

«Так хочеться хоч раз у рік купити червоної ікри та шматок балика. Пропрацювала все життя, а на свою пенсію купую супові набори. Для мене м'ясо - це вже свято. Зараз намагаюсь купити ковбаси по акції, щоб зробити салат «олів`є»,- каже пенсіонерка Ірина Олександрівна, мешканка Кропивницького.

До святкування Нового року залишилося дві доби. Мешканці Кропивницького вже активно почали скуповувати продукти до новорічного столу.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool