У Кропивницькому розкажуть про проект , який змінить життя громади

Грудень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 587 | Коментарі: 0

У Кропивницькому 4 грудня, у вівторок, о 14.00 в приміщенні Прес-клубу (м. Кропивницький вул. Чикаленка, 1а, БЦ "Єлисаветград", кім. 115) відбудеться прес-конференція про старт проекту “Дорожня Карта Реформ Кропивницького» за участі членів коаліції громадських організацій «Рада експертів».

На прес-конференції спікери розкажуть про мету, завдання, заходи та очікувані результати діяльності проекту «Дорожня Карта Реформ Кропивницького».

Спікерами на прес-конференції виступлять:

1. Дмитро Сінченко, співголова Правління коаліції «Рада експертів», голова ГО «Асоціація Політичних Наук».
2. Вікторія Талашкевич, провідна експертка робочої групи з урбаністики "Ради експертів", координаторка ГО "Прес-клуб реформ".
3. Олександр Ратушняк, провідний експерт робочої групи з політики національної пам’яті «Ради експертів», голова Кіровоградського обласного ВУТ «Просвіта».
4. Павло Лісниченко, провідний експерт робочої групи з протидії корупції «Ради експертів», координатор Центру компетенцій ProZorro у Кіровоградській області
5. Володимир Бочаров-Туз, провідний експерт робочої групи з медичної реформи «Ради експертів», секретар Госпітальної ради Кропивницького госпітального округу. 

«Рада експертів»(РЕ) - коаліція громадських організацій Кіровоградщини. Була створена навесні 2017 року за сприяння Реанімаційного Пакету Реформ. До складу РЕ увійшли 26 найбільш потужних організацій громадянського суспільства міста Кропивницький та Кіровоградської області, зокрема: ГО «Асоціація Політичних Наук», ГО «Народний контроль Кіровоградщини», Кропивницька обласна філія ВО «Рух захисту української мови», Центр української політики «Ексампей», Кіровоградське відділення ВУТ «Просвіта», Центр медіарозслідувань «Прозоро», БФ «Кіровоград Волонтерський», ГО «Територія успіху», ГО «Волонтерське об’єднання учасників Майдану та бойових дій», ГО «Спільна дія».

Проект “Дорожня Карта Реформ Кропивницького» реалізується коаліцією громадських організацій «Рада експертів», що створена у Кропивницькому за сприяння Реанімаційного Пакету Реформ, фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Прес-служба коаліції «Рада Експертів»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool