У Кропивницькому розкажуть про госпітальні ради

Січень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

У четвер, 25-го січня о 10:00 у Прес-клубі реформ (м. Кропивницький, вул.. Соборна, 1а, ТЦ «Копілка», 3-й поверх) відбудеться прес-конференція на якій представники ГО «Асоціація Політичних Наук» повідомлять про старт проекту «Залучення громадськості до роботи в госпітальних радах: від відкритості до ефективності».

До участі в прес-конференції запрошені:

Олег Рибальченко – керівник департаменту охорони здоров`я Кіровоградської ОДА;
Оксана Макарук – начальник управління охорони здоров`я міської ради міста Кропивницький; Дмитро Сінченко - голова ГО "Асоціація Політичних Наук", співголова коаліції "Рада Експертів";
Володимир Бочаров-Туз - координатор медичної групи коаліції "Рада Експертів";

представники медичної спільноти, новостворених госпітальних рад та громадські активісти.

Згідно медичної реформи Кіровоградська область була розділена на 3 госпітальні округи: Західний, Кропивницький та Олександрійський. В кожному окрузі створено орган, який відповідатиме за розвиток округу, діяльність в його межах клінічних установ, тощо. Таким органом мають стати Госпітальні Ради, які складатимуться з представників влади, медичних установ, з тих, районів які входять до госпітального округу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool