У Кропивницькому родини 101-го мікрорайону запрошують до бібліотеки

Липень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1274 | Коментарі: 0

Тільки книга здатна задовольнити одну з головних потреб дітей – інформаційну, подарувати яскраві емоції та незабутні враження, завдяки книзі батьки формують довірчі відносини зі своїми чадами.

Влітку бібліотека №18 запрошує родини 101-го мікрорайону до бібліотеки, адже так приємно посидіти у затишному читальному залі у повній тиші і комфорті, почитати, помалювати чи погратись у настільні ігри.

Бібліотекарі вчать дітей шанобливо ставитися до книг, попереджують, що книги не сприймають, коли їх рвуть і дуже люблять акуратність, коли їх кладуть на своє місце.

Працівники бібліотеки створили пам’ятку «Правила читання, які навчать дітей обожнювати книги змалку». Батькам досить знати прості правила, для того, щоб сформувати у дітей любов до книги і вивести читання в один ряд з улюбленими заняттями. Варто перетворити читання в добру сімейну традицію, щоб дитина очікувала, коли перед нею відкриється світ казок, читання.

Найновіші дослідження вкотре переконують нас, що читання малюкам вголос сприяє розвитку здібностей до навчання і стимулює пов'язані з мовленням частини мозку. Тому бібліотекарі пропонують ознайомитись із списком «Найкращі книги для читання вголос».
Детальніша інформація на сайті бібліотеки №18 https://bibl18kr.io.ua/

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool