У Кропивницькому реалізовано промислової продукції на суму 4143,9 млн.грн

Червень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

У січні–квітні 2017р. підприємствами м.Кропивницького реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на суму 4143,9 млн.грн, що становило 48,9% загального обсягу реалізованої продукції по області (підприємствами міст Світловодська – 1883,8 млн.грн (22,2%), Олександрії – 429,3 млн.грн (5,1%) та Знам’янки – 53,6 млн.грн (0,6%)).

На реалізацію продукції підприємствами з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря припало 49,6% реалізованої продукції, переробну промисловість – 48,6%. В обсязі реалізації підприємств переробної промисловості найбільша питома вага припала на машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устатковання (40,6%) та виробництво харчових продуктів, напоїв (39,5%).

На кожного мешканця міста в середньому припало 17342 грн реалізованої промислової продукції, що в 2 рази більше ніж в середньому по області. За цим показником місто зайняло 4 місце серед міст та районів області після м.Світловодська, Голованівського та Світловодського районів.

Головне управління статистики у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool