У Кропивницькому п’ятнадцята сесія обласної ради не відбулася

Березень 06, 2023 | Новини | Переглядів: 1151 | Коментарі: 0

П’ятнадцята (позачергова) сесія Кіровоградської обласної ради не відбулася через відсутність кворуму сьогодні, 6 березня.

Для участі в сесії зареєструвалися 14 депутатів.

«Вочевидь, депутати не захотіли розглядати заполітизовані питання. Про наступне засідання сесії повідомлю додатково», - прокоментував голова обласної ради Сергій Шульга.

Нагадаємо, подання про скликання позачергової сесії обласної ради вніс начальник ОВА після звернення народних депутатів України щодо роботи ОКВП «Дніпро-Кіровоград» та закупівлі обласним онкологічним центром гамма-терапевтичного апарата.

Як уже повідомлялося, голова обласної ради Сергій Шульга наголосив, що на підприємствах та закладах облради продовжать проводити аудити 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool