У Кропивницькому проводиться робота щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (ВІДЕО)

Вересень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 1454 | Коментарі: 0

Начальниця управління з питань захисту прав дітей міської ради Кропивницького Тетяна Тимоховська розповіла про надання статусу дітям, у яких загинули батьки або один з них - з числа осіб, що брали участь у проведенні антитерористичної операції чи операції об’єднаних сил, мають право на отримання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

У Кропивницькому проживають 546 дітей, які є внутрішньо переміщеними особами та можуть отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а також 41 дитина, у якої загинули батьки або один з них – з числа осіб, які брали участь в антитерористичній операції/операції об’єднаних сил та, відповідно до чинного законодавства, мають право на отримання спеціального статусу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool