У Кропивницькому провели відпрацювання мікрорайону Балашівка

Листопад 20, 2019 | Новини | Переглядів: 764 | Коментарі: 0

Під час проведення профілактично-роз’яснювальної роботи щодо попередження пожеж в осінньо-зимовий період фахівці Служби порятунку зосереджують увагу громадян на безпечній підготовці та перебігу опалювального сезону.

Щоб попередити вогневі випадки, а головне, випадки загибелі й травмування людей на них, рятувальники проводять відпрацювання житлових масивів населених пунктів області, спілкуються із громадянами, роз’яснюють та навчають правилам пожежної безпеки.

19 листопада працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели відпрацювання житлового сектора мікрорайону Балашівка міста Кропивницький.

Під час проведення профілактичних заходів рятувальники звернули увагу на питання безпеки дітей: і батькам, і бабусям, і дідусям настійно порадили ні в якому разі не залишати малолітніх дітей без нагляду, пильнувати, чим бавляться діти та онуки, порекомендували навчати правилам пожежної безпеки та пояснювати наслідки їх порушень.

Звичайно, обговорювалось із жителями мікрорайону і питання пожежної безпеки у період активного використання приладів та систем обігріву.

Зокрема рятувальники наголосили, що потрібно користуватися лише справними обігрівачами і виключно промислового виробництва, у разі несправності звертатися за допомогою до кваліфікованих фахівців, перевіряти тягу, стежити за справністю вентиляції, не допускати перевантаження електромережі та не топити печі і грубки з тріщинами. Також працівники Служби порятунку вручили мешканцям листівки з правилами безпеки в осінньо-зимовий період.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool