У Кропивницькому провели рейд щодо дотримання протиепідемічних заходів

Квітень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині активно триває роз’яснювальна робота серед населення про способи запобігання інфікуванню вірусом СOVID-19.

29 квітня фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з представниками обласної організації Червоного Хреста провели попереджувальну роботу серед мешканців мікрорайону Катранівка м. Кропивницький. Під час спілкування з людьми рятувальники вручали їм листівки і пам'ятки з порадами, як захиститися від коронавірусної інфекції. 

Учасники рейду розповідали кропивничанам про наслідки розповсюдження вірусу та способи запобігання його швидкому поширенню, про основні симптоми хвороби та що робити при появі перших ознак захворювання. А також нагадали правилам особистої гігієни, яких лікарі рекомендують суворо дотримуватись. Крім того, рятувальники та представники Червоного Хреста розклеїли листівки на зупинках та в інших багатолюдних місцях.

У Кропивницькому провели рейд щодо дотримання протиепідемічних заходів

У процесі проведення роз’яснювальної роботи працівники пожежно-рятувальної служби нагадали жителям обласного центру і про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті, особливо про заборону та відповідальність за підпал сухої рослинності та жахливі наслідки таких безвідповідальних вчинків і для довкілля, і для здоров’я громадян, і для господарства.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool