У Кропивницькому провели інформаційну роботу на р. Інгул у районі Новомиколаївки

Лютий 02, 2018 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Навіть за відлиги рибалкам важко утриматися від виходу на кригу. Аби переконати громадян, що перебувати на льоду означає піддавати ризику власне життя, рятувальники постійно проводять роз’яснювальну роботу на водоймах області.

2 лютого працівники Управління ДСНС в області провели інформаційну роботу на р. Інгул у районі Новомиколаївки в Кропивницькому, де на льоду зібралося близько десяти рибалок. Їх не зупинило навіть те, що крига біля берега вже практично скресла.

Рятувальники закликали рибалок не ризикувати власним життям та здоров’ям і не виходити на кригу, нагадали, що товщина криги для перебування однієї людини має становити не менше 7 см і перевіряти її слід за допомогою плішні, ні в якому разі не ударом ноги. Надто небезпечно збиратись великими групами на невеликій ділянці льоду, а також пробивати багато лунок, одна поруч з іншою. Фахівці пожежно-рятувальної служби роздали рибалкам застережні листівки, у яких зазначені правила порятунку та самопорятунку на воді.

Шановні громадяни! Служба порятунку радить не виходити на лід, відкласти своє рибальське спорядження до наступного сезону або ж дочекатись весни та рибалити з берега або човна. Не жартуйте з долею – не випробовуйте кригу на міцність!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool