У Кропивницькому провели анкетування рятувальників

Червень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 597 | Коментарі: 0

12 червня психологічною службою Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з викладачами кафедри фізіології та патофізіології Донецького національного медичного університету (м. Кропивницький) було проведено І-ий етап моніторингу-анкетування серед рятувальників у рамках дослідження впливу професійних чинників на режиму сну.

Оскільки сон є основною функцією організму людини, його порушення суттєво впливає на здоров'я людини та підвищує ризик травматизму під час виконання професійних обов’язків.

З іншого боку – нездоровий режим сну може бути сигналом про наявність психологічних або фізіологічних порушень у людини. Тому вивчення цього питання серед працівників Служби порятунку є вкрай важливим.

Під час анкетування були використані опитувальники, що застосовувались в аналогічному дослідженні іноземними психологами, зокрема щодо пожежних у країнах Євросоюзу та Південної Кореї.

З метою простеження динаміки, ІІ-й етап моніторингу планується провести через півроку. Результати кожного з етапів будуть узагальнені та використані у практичній діяльності психологами Управління під час індивідуальної роботи з особовим складом в закріплених підрозділах.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool