У Кропивницькому прокуратура завершила розслідування щодо доставки заборонених предметів у місця несвободи

Січень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

Слідчим відділом прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом збуту наркотичних засобів у місцях не свободи за участі працівників конвойної служби.

Перед судом постане 36-річний поліцейський ізолятора тимчасового тримання Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, який, як встановило слідство, вчинив незаконне придбання та зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою їх збуту арештованим особам в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду.

Наразі досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт за ч.1 ст.307 КК України направлено до Олександрійського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, 5 грудня 2017 року, правоохоронними органами був зафіксований факт доставки заборонених речей, у тому числі наркотичних засобів, у кімнату утримання підозрюваних та обвинувачених, що обладнана в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду. Заборонені предмети потрапляли до приміщення суду за участі працівників конвойної служби Олександрійського відділу поліції.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool