У Кропивницькому прокуратура підозрює двох службових осіб у привласненні понад мільйона гривень

Лютий 07, 2018 | Новини | Переглядів: 646 | Коментарі: 0

Кіровоградська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення групою осіб коштів, виділених з держбюджету для проведення ремонтно-реставраційних робіт у будівлі Кіровоградського обласного художнього музею.

Слідством встановлено, що двоє керівників приватних підприємств (підрядник та субпідрядник), при виконанні вищезазначених робіт, за попередньою змовою, завищили вартість фактично придбаного та встановленого устаткування з метою особистого збагачення.

За результатами проведеної судово-економічної експертизи встановлено, що сума збитків, завданих злочинними діями підозрюваних, становить понад один мільйон гривень.

На даний час обом фігурантам справи повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення чужого майна, вчинене за попередньою змовою групою осіб у особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool