У Кропивницькому продовжуються акції протесту ( ФОТО)

Лютий 01, 2017 | Новини | Переглядів: 2604 | Коментарі: 0

1 лютого 2017 року у Кропивницькому за ініціативою представників Кіровоградської громадської організації «Кредитний Майдан» біля приміщення Апеляційного суду Кіровоградської області була проведена акція протесту.

Представники громадськості намагаються добитися підтримки валютних позичальників під час розгляду судових засідань.

Протест у зв'язку з непоодинокими випадками порушення суддями Кіровоградської області правил етичної поведінки, неповне та не всебічне з'ясування обставин справ та небажання приймати до розгляду справ тільки належні й допустимі докази, як того вимагає ЦПК України ст.58,59, і не наполягання на дослідженні оригіналів доказів ст. 64., про що неодноразово говорилось у зверненнях до голови Апеляційного суду, вони вимагають дотримання чинного законодавства, норм процесуального права, та винесення законних рішень виходячи з наданих у суді доказів, а не за переконанням судді чи за його упередженим вподобанням.

Перед присутніми виступив С.Кожухарь. Під час виступу він зазначив, що вищезазначена організація (Кіровоградська громадська організація «Кредитний Майдан») неодноразово зверталася до голови Апеляційного суду області як до головної суддівської інстанції, який повинен контролювати судів області за додержанням суддівської етики та законів. Зрозуміло що він не може впливати на вирішення тих чи інших рішень, але як повинен дотримуватися сам процес, як повинні прийматися ті чи інші докази при розгляді процесу, дотримування рівності умов обох сторін, повинно входити в його компетенцію. Представники організації неодноразово писали звернення до голови Апеляційного суду області, починаючи з кінця 2015 року, де акцентувалася увага на те що з боку суддів порушується законність при розгляді справ. Судді повинні дотримуватися цивільно-процесуального кодексу, законів України, Конституції України тоді будуть нормальні результати від суддівських процесів.

С.Кожухарь запропонував всім присутнім піднятися до приймальні голови апеляційного суду та передати йому вимоги учасників протесту, або голова Апеляційного суду сам повинен вийти до присутніх та отримати вимоги. Але за інформацією працівників суду протестуючим було запропоновано зустрітися з головою суду в приміщенні суду в кількості 5 осіб. Дане рішення суперечило вимогам учасників протесту. Понад годину тривало очікування на відповідь про час та формат зустрічі, після чого було проголошено, що зустріч відбудеться у формі брифінгу

Учасники акції прийняли рішення перекрити вул.В.Биківська на пішохідному переході біля обласної прокуратури

На зустріч було запрошена невелика частина активістів. У ході зустрічі були обговорені причини, що спричинили таке незадоволення людей. Вимоги мітингувальників до суддів єдині - дотримання чинного законодавства, норм процесуального права, та винесення законних рішень виходячи з наданих у суді доказів.

У Кропивницькому продовжуються акції протесту

У Кропивницькому продовжуються акції протесту

У Кропивницькому продовжуються акції протесту

У Кропивницькому продовжуються акції протесту

У Кропивницькому продовжуються акції протесту

У Кропивницькому продовжуються акції протесту

У Кропивницькому продовжуються акції протесту

У Кропивницькому продовжуються акції протесту

У Кропивницькому продовжуються акції протесту


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool