У Кропивницькому продовжують ремонтувати дороги

Липень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

44% запланованих об’ємів ремонту дорожнього полотна у Кропивницькому вже виконано. Про це повідомили у відділі будівництва та благоустрою головного управління житлово-комунального господарства міської ради.

За інформацією спеціаліста відділу Вагана Багдасаряна, поточний ремонт доріг завершено на 34 із 78 вулиць. Зокрема, ремонтні роботи завершені на вулицях Винниченка, Кримській, Степняка-Кравчинського, Шатила, Академіка Корольова, Пацаєва, Юрія Коваленка (колишня Маршала Конєва), Генерала Жадова і вже завершується ремонт дороги по вулиці Архангельській.

Планово здійснюється і капітальний ремонт доріг міста: він вже проведений по вулицях Київській та Курганній. Одночасно, спеціалісти головного управління ЖКГ тримають на постійному контролі якість виконання робіт.

Завершуються капремонти доріг і по вулицях Курортній та Рум'янцева. Наразі там проводяться підготовчі роботи для облаштування тротуарів: викорчовуються кущі і засипаються щебнем поверхневі нерівності.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool