У Кропивницькому проаналізували перспективи професійного навчання

Жовтень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

«У процесі навчання за робітничими професіями значна увага повинна приділятися якісній практичній підготовці, як невід’ємної складової дуальної освіти», - таку думку висловив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко під час засідання регіональної ради професійної освіти.

Він зробив акцент на важливості використання потужностей підприємств, що розташовані на території області, для підготовки майбутніх спеціалістів. Завдяки цьому учні зможуть отримати практичні навички безпосередньо на виробництві, а підприємства матимуть можливість підготувати для себе фахівців за тими спеціальностями, яких вони найбільше потребують.

Варто зазначити, що в області вже є професійні навчальні заклади, які активно долучилися до дуальної форми навчання. Зокрема, учні вищого професійного училища №4 здобувають знання за спеціальностями верстатників широкого профілю та операторів верстатів з програмним керуванням на підприємствах «Гидросила Груп» та «Ельворті Груп».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool