У Кропивницькому проаналізували можливості евакуації жителів Кіровоградщини

Жовтень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання обласної комісії з питань евакуації. 

Учасники засідання опрацювали інформацію про стан зберігання боєприпасів на військових складах області, проаналізували можливості евакуації жителів Кіровоградщини у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Питання було розглянуте у розрізі нещодавніх подій, що мали місце на військових складах Чернігівської області.

Начальник управління з питань цивільного захисту ОДА Володимир Слінченко відзначив, що керівникам територій, де розташовуються військові склади, було доручено у стислий термін провести евакуаційні комісії, а також визначити потребу в автотранспорті, харчових продуктах, уточнити кількість населення, насамперед, тяжкохворих та людей з обмеженими фізичними можливостями, узгодити маршрути евакуації. Він повідомив, що протягом року в усіх районах області були проведенні навчання з цивільного захисту, під час яких оперативними службами разом із місцевими органами влади відпрацьовані спільні дії з евакуації населення.

Сергій Коваленко доручив місцевим органам влади невідкладно інформувати облдержадміністрацію про можливі зміни заходів евакуації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool