У Кропивницькому презентують виставу-реквієм

Грудень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 438 | Коментарі: 0

8 грудня у рамках всеукраїнського благодійного туру колектив Національної Академії Служби безпеки України презентує у Кропивницькому виставу-реквієм «Війна без строку…», присвячена загиблим на сході країни співробітникам української спецслужби та виставка художніх робіт «Невидима варта» авторства офіцера Академії Лесі Шиденко.

Вистава-реквієм «Війна без строку…» розповідає про життєві історії Героїв, які загинули, боронячи незалежність і територіальну цілісність України. Прем`єра вистави відбулася два роки тому в Києві та не лишила глядачів байдужими до побаченого.

Всі зібрані кошти спрямовуються на реабілітацію учасників бойових дій на сході України та будуть передані до Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни

Захід відбудеться в Кіровоградській обласній філармонії. Початок заходу о 15:00. Вхід безкоштовний.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool