У Кропивницькому презентуватимуть максі-сингл «Люди»

Лютий 13, 2017 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

23 лютого о 19.00 в Кіровоградській обласній філармонії відбудеться концерт рок-групи «Бумбокс», під час якого презентуватимуть максі-сингл «Люди».

 

Нікому не секрет, що цей гурт унікальна тим, що він виконує вельми незвичайну музику, яку не можна віднести до якогось одного певного музичного напрямку: року, хіп-хопу, джазу або поп. Гурт виконує музику, яка є сумішшю різних музичних напрямків. Якщо ви хочете почути пісні Бумбокс, тоді не пропустіть їх концерт у Кропивницкому.

Нагадаємо, що вперше в шоу-бізнесі «Бумбокс» з'явилися в 2004 році. За дванадцять років творчого успіху колектив випустив шість альбомів і два максі-синглу. Їх концерти прогриміли на просторах СНД, а також в США і містах Європи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool