У Кропивницькому презентували виставку-хобі Ольги Тимофієвої (ФОТО)

Липень 21, 2022 | Новини | Переглядів: 1982 | Коментарі: 0

Сьогодні працювала літня локація, під час якої була презентована виставка-хобі народної майстрині Ольги Тимофієвої «Літній настрій».

 

	У Кропивницькому презентували виставку-хобі Ольги Тимофієвої

	У Кропивницькому презентували виставку-хобі Ольги Тимофієвої

	У Кропивницькому презентували виставку-хобі Ольги Тимофієвої


Пані Ольга багато часу, зусиль і любові вкладає у кожен свій шедевр. Порадувала своїм новим триптихом «Трояндовий настрій 18 сторіччя».

Багатьох одразу ж зацікавила ця тема у художній літературі, тому бібліотекарі рекомендували для читання романи Філіппи Грегорі, Вікторії Холт та інших.

Користувачі дізналися багато цікавого з історії створення картин та змістовно провели свій вільний час смакуючи стиглими абрикосами.

Літня читальня згуртувала навколо себе людей різного віку з різними смаками, яким було приємно поспілкуватися та провести своє дозвілля у доброму товаристві.

Помилуватися картинами можна буде до 20 серпня. Вхід вільний.

Детальніша інформація про захід на сайті 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool