У Кропивницькому презентували новий формат виборчого марафону

Жовтень 12, 2020 | Новини | Переглядів: 804 | Коментарі: 0

Сьогодні, 12 жовтня, у місті Кропивницький у прес-центрі CBN відбулася презентація нового проекту присвяченому місцевим виборам-2020, повідомляє FOTOINFORM.NET

Вже через тиждень мешканці обласного центру зможуть побачити новий формат уже традиційного марафону – мова йде про спільний проект Прес-клубу реформ та «Центральноукраїнського бюро новин» (CBN).

У день виборів, 25 жовтня, прес-конференції будуть відбуватися на локації CBN за таким графіком: перша інформаційна сесія о 12:00, далі - о 14:00, 16:00 і фінальна прес-конференція - о 18:00.
Під час інформаційних сесій мова йтиме про початок та перебіг місцевих виборів у Кропивницькому та на Кіровоградщині. Про це журналістам розповіли: Вадим Мурований, директор ТОВ «Центральноукраїнське бюро новин» та Вікторія Талашкевич, координаторка Прес-клубу реформ.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool