У Кропивницькому презентували Книгу Пам'яті військовослужбовців Збройних Сил України

Квітень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

В обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського відбулася презентація "Книги пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність та недоторканість України". Першими книгу побачили молодь, військові, громадськість, волонтери, родини загиблих бійців. У презентації взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

Звертаючись до присутніх, посадовець зазначив:

"Ця книга – крок до того, щоб наші земляки жили вічно, адже людина живе доти, доки про неї пам’ятають. Наші земляки, віддали своє життя, аби в наш степовий край і Україну не ступила нога російського агресора". Сергій Коваленко подякував Міністерству оборони України та Національному військо-історичному музею України за видання книги та збереження пам'яті про полеглих воїнів.

До другого тому видання увійшла інформація про загиблих під час проведення антитерористичної операції упродовж 2014-2017 років з Кіровоградської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської та Львівської областей, міста Київ та Автономної Республіки Крим.
Книга вийшла накладом у 1000 примірників, 150 з яких буде безкоштовно передано сім'ям загиблих військовослужбовців з Кіровоградщини.

Під час презентації загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання. Про них звучали авторські пісні та вірші у виконанні школярів та волонтерів. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool