У Кропивницькому презентували книгу «30 років незалежності» (фото)

Жовтень 18, 2021 | Новини | Переглядів: 1454 | Коментарі: 0

Книга про 30 років незалежності була представлена сьогодні у Кропивницькому.

В стінах ОУНБ імені Дмитра Чижевського її презентував один з авторів - власний кореспондент парламентського вісника «Голос України» та голова обласної організації НСЖУ Петро Мельник.

Видання це своєрідний літопис формування нової незалежної держави, створений на основі публікацій газети Верховної Ради України.

За словами Петра Мельника, книга складається з 30 розділів, що розповідають про 30 років політичного, економічного та соціального життя країни. Сам журналіст дослідив 2009 рік – рік економічної кризи, політичного протистояння та спроб проведення хоч якихось реформ.

З «Голосом України» працювало багато журналістів Кіровоградщини, зокрема Олег Бондар, Руслана Сорока, Федір Шепель, Віктор Іщенко, Володимир Поліщук та інші. Вони прийшли привітати колегу з гарним виданням. 

презентували книгу «30 років незалежності»

презентували книгу «30 років незалежності»

презентували книгу «30 років незалежності»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool