У Кропивницькому працює лінія довіри

Вересень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Управлінням захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції України здійснюються заходи з виявлення та припинення корупції і хабарництва у сфері службової діяльності серед посадових осіб органів державної влади і самоврядування, контролюючих органів Кіровоградської області та м. Кропивницький, які мають стратегічне значення для держави.

У разі наявної інформації про факти вимагання хабара (неправомірної вигоди) посадовими особами, просимо вас повідомляти на «лінію довіри» Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Національної поліції України за телефонами:
+38-050-942-34-46 (відділ протидії хабарництва та організованим формам злочинності УЗЕ Кіровоградської області);
0-522-242-343, +38-096-976-06-04 (чергова частина УЗЕ Кіровоградської області – працює цілодобово, адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30).

Інформацію на «лінію довіри» можливо надати анонімно. Повідомлення про порушення вимог антикорупційного законодавства підлягатиме розгляду, якщо зазначена у ньому інформація стосуватиметься конкретної особи, міститиме фактичні дані, що можуть бути перевірені.

Надана вами інформація є законною підставою для прийняття рішення щодо необхідності проведення перевірки або іншого реагування відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».

Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Національної поліції України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool